Beniamin,  Postări neinteresante

Ziua neîndrăgostiţilor (II-O)

Astăzi este o zi specială. Este ziua mea… A celui îndrăgostit, a celui ce doar cuvântul îți așteaptă și îți pune momentul, clipa, șoapta sau visul la picioare. Este ziua în care aș îngenunchea orice mi-ai spune. Am fost amândoi așa. Eram amândoi îndrăgostiți unul de altul. Cuprinși de teama de a nu fi descoperiți. Era, de fapt, mai mult teama de a nu rămâne singuri. La mulți ani jumătatea pe care o ador, jumătatea pentru care mor…
Este ziua îndrăgostiților omul meu frumos, și parcă mai ieri puneam puncte pe câteun I de la vreo Irina. Parcă mai ieri umpleam golul pe care mi l-a lăsat decepția ce a fost un punct din cele multe. (O)mul meu superb.
Este ziua mea căci tu ai uitat că ai fost cândva îndrăgostită. Este ziua mea și sunt îndrăgostit până peste nori și cer, acolo unde ajung când adorm cu tine în gând… Sunt îndrăgostit de căldura și înțelegerea căruia m-am dăruit, de câte ori am repetat în (O)f-urile mele, sunt al tău chiar dacă nu știi asta, cu tot cu inima mea putredă, cu tot cu sufletul meu gol, toată ființa mea muribundă și viața mea fără de odihnă. M-am dăruit ție din clipa în care ne-am privit.
Este una din zilele în care tăcerea inimii mele mă înfioară. Știu, e ca un iad. Gol, prea gol și ars de lungile dureri din greu.
La multi ani, motivul meu de a fi un om mai bun, motivul meu să sper în a mai iubi vreodată la fel de frumos pe cât am făcut-o cu tine, frumusețe ce nu ți-o întrece nimeni, a ta și a sufletului tău tăcut. Te iubesc!
De ziua îndrăgostiților, (O)mul meu frumos, îți ofer liniștea pe care mereu mi-am dorit s-o ai, împlinirea alături de cine îți cucerește inima și nu te scapă printre degete. Îți doresc dimineți în care degetele iubitului tău să treacă prin părul tău des în timp ce îți cuprinde trupul. Îți doresc priviri și cuvinte care să te învie din viața asta moartă pe care o ducem. Îmi doresc timpul să se oprească atunci când vei iubi din nou, îmi doresc să ai curajul să mă mai privești odată în ochi… La mulți ani (O)mul meu frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *