Perspectivă feminină,  Postări neinteresante

R

Mă nene, eu nu înțeleg ce cauți în mintea mea? Ce vrei de la mine? Am crezut că ești doar așa, un d-ăla ca oricare altul, știi tu. Cum scrie în toate poveștile tale de adormit puștoaice de liceu. Da… Mersi!
De multe ori simt că cedez în fața ta, cedez în calmul ăla pe care mi-l arăți mereu când ne vedem, în agitarea aia când ne despărțim, în nepăsarea aia pe care o ai atunci când ești cu ea. Sau când îmi venea să vă trag de păr pe amândoi și să vă dau cap în cap. Dar mi-era așa un drag de tine…
Cum aș putea să explic ce am eu pentru tine? Cum aș putea să mă trezesc, dimineața, știind că nu ești lângă mine și altcineva îți sărută buzele?… Cum?
Îți place să te joci cu mine! Să te joci așa în general. Îți place să auzi și să știi că sunt înnebunită după tine; că orice cuvânt urât aud despre tine și orice persoană te bagă în seamă, oricine ar zice orice, mă înnebunește. Nu-mi pot explica fluturii din stomac… Nu te pot explica pe tine și ceea ce ești tu sau cum ai apărut.
Nici măcar nu ești al meu. Hai las-o așa… Te rog, las-o așa. A început să mi se ia, și încep să cred că pe zi ce trece se stinge tot ce am pentru tine, dacă nu faci ceva… Dar pe atât de tare simt că mă îndrăgostesc. Să nu crezi că am să-ți zic aici cum ți-au spus toate, că te-aș iubi sau alte căcaturi.
Mă nene, vreau să fi al meu, ce nu înțelegi? Îmi provoci nervi de-mi vine să te mușc tot. Și când ești lângă mine, parcă mă enervez tot mai tare. N-aș vrea să te las deloc, dar cui să-i spun că tu nici măcar nu mă asculți, și dacă mă asculți te faci că nu auzi. Aș vrea și eu să aud, așa cum și tu îmi tragi cuvinte cu cleștele din gură… Știi tu tot, și tot ce simt e pentru tine. Nici măcar nu știi cât poftesc să-ți fur un sărut pe nevăzute și să-ți spun cât aș vrea să fi lângă mine dar tu pleci mereu de mână cu altcineva acasă, iubești pe altcineva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *