Beniamin,  Gânduri,  Muzica nopţii,  Postări neinteresante,  Poveşti,  Vulgar

Pe cine am ucis ( partea 8 )

Play apoi citire!


| Partea 1 | Partea 2 | Partea 3 | Partea 4 | Partea 5 | Partea 6 | Partea 7 |

Am ajuns acasă într-o grabă, să fiu înaintea ei. Înaintea mamei. Să pot lua inelul fără ca ea să își dea seama. Știam că-și ține bijuteriile într-o bomboniera veche în vitrina de unde m-am servit făr de rețineri. Ciudat loc de a-și ține bijuteriile dar fie.
L-am luat fără pic de remușcare, ce-a urmat apoi în casă vei știi într-un apoi.
Știi cititorule, pe cât cred că se lungește povestea asta, pe atât am impresia că mă desconsideri pentru subiectul abordat. Că spun „a fute” de multe ori. Că nu pot descrie artistic detaliile unei încăperi sau un personaj. Că sunt patetic. Sunt și povestesc ce-a fost iar tu dacă vrei citești iar daca nu?… Să zicem că nu vrem să ajungem în situații de genul.
Trecuse ziua, cu pricina. Furasem pentru ea, să-mi poată oferi prezența ei, călduroasă. Era copleșitor momentul. M-am dus în baia fetelor unde toate pizdele fumau, unde toată fianța era arsă și pișatul duhnea îngrozitor, am luat-o de mână din stolul de curve și-am tras-o afară într-un colț restrâns.
– Mă, ce pizda mă-tii cauți aici?
Mădălina. Una din curvele din baie ce se agita. Probabil era singura forma de educație cu care se manifesta ea mai bine. Să-njure în timp ce fuma într-o baie de liceu. De ce-ți spun că-i curvă? Se întâmpla că serveam amândoi în aceeasi clasă. Toți cei patru ani de liceu îi petrecusem cu ea în bancă, cea mai buna prietenă a ei din liceu fiind Corina. Da, Corina, cea pe care-o doream atâta și-atâta.
Într-una din zile, pe când aveam istoria, i-am descoperit secretul. Fiind cu ea în bancă era inevitabil. Avem mereu atenția distributiva iar ea era expertă în a fi recunoscută, din toate punctele de vedere. Nu vorbeam noi prea mult dar în ziua aceea am comunicat mai mult fizic decât prin alte căi.
Profesorul, un anume distins domn Caliga, știa perfect cum să-și ascundă slăbiciunea pentru băutură și domnișoare cu 20 de ani mai tinere însă micile scăpări-i erau fatale. Predarea la cursurile lui erau sinonime cu duscuțiile în liber, fără repetare, făr de rămas în urma neatenției, la lectie bineinteles; ceea ce domnul și domnișoara în cauză nu serveau.
Ascultam, scriam, priveam în caiet cum pixul freca pasta de maculatură dar atenția mea era spre cu totul altceva, și anume la buzele țuguiate ale Madalinei cu care l-ar fi devorat pe Caliga, iar cu ochii-l mânca direct din catedră. Ceilalți, inconștieți, scriau de zori sau cel puțin încercau să țina pasul cu talentul deosebit al domnului Caliga în ceea ce privea dictarea. Nu mă puteam abține și am întors privirea. Caliga făcuse o pauza iar Mădălina pe sub bancă mi-a băgat mâna-n pantaloni. Când am lăsat privirea în jos dictarea reîncepu. Am crezut în clipa aceea că mă va strânge atât de tare de penis că nu-mi vedeam calea, din contră, ea-l mângâia gentil spre erectie. Nu puteam să văd nimic altceva decât o imagine cu Mădălina goală. Încercam s-o privesc pe sub haine. Nu-mi era greu, ea oricum venea jumătate goală mai mereu că și Corina. Îi vedeai jumătate de sfârc din decolteul larg, partea epilată a pizdii din pantalonii de stofă negri cu talie joasă cum se îmbrăca ea mai mereu. Mulți din profesori o dădeau afară de la cursuri, bucuria ei. Să scape de scoală.
Știai de la o poștă că-i curvă. De machiaje nu mai ziceam. Avea mereu un ruj roșu vișiniu bolnăvicios și un prost obicei de a-și face conturul cu același rosu dar închis o idee. Fond de ten cu tonele iar genele? Ale ei nu cred ca erau, dar vorba unor persoane „dacă suge bine frate, ce vrei?” și-n fond ce-ți trebuia mai mult? Dama știa să-și facă meseria, o labă mie-n clasă, o muie lui Caliga și gata treaba! Toate astea plus faptul că mereu când venea sau pleca de la școală o serie de indivizi dubioși o așteptau la poarta liceului…
Cititorule, daca era un singur lucru în lumea asta pe care-l uram acela era să fiu cu cineva și acea ființă să fie o curvă, și curvele-n sine. Corina era o curva, tata avea curve ca și amante, Mădălina era o curvă, și că tot veni vorba de Mădălina îți spun cititorule că eram pe deplin într-o erecție fantastică. Mișcările ei gentile, gesturile acordate atât mie cât și lui Caliga mă copleșeau.
Lăsasem capul în jos și dădeam ochii peste cap de zici că eram drogat, iar ea cu mâna stângă-mi mulțumea trupul iar cu arătătorul din dreapta și-l plimba prin părul brunet, jumătate ars, drept și tare precum sârma. Mă enerva și totodată mă excita prezența ei…

Va urma!