Beniamin,  Gânduri,  Iubirile mele,  Postări neinteresante,  Poveşti,  Vulgar

Pe cine am ucis ( partea 5 )

Play apoi citire!


| Partea 1 | Partea 2 | Partea 3 | Partea 4 |

M-am aplecat peste ea și cu o mână am prins-o de păr iar cu cealaltă-i măsuram cupele sânilor. Ea? Ea gemea din poftă și dorință, uitare și neștire… Moarte.
Gemea plăcut. Gemea a extaz și neștire, căci nu știa ce o asteaptă. Ușor, se ridicase atât cât să-i iasă sfârcurile din apa rece cu care cada era plină, și începuse cu mâna stângă să-mi descheie slițul blugilor. Cum ți-am spus cititorule, am vrut s-o gust întâi apoi să-i iau viața, nu ți-am spus și cum o voi gusta.
Eram cuprinși amândoi de valul erecției și al dorinței corporale; și i-am făcut pe plac… I-am tras bluza babydoll peste umeri, i-am dat colanții jos apoi i-am dat chilotul într-o parte și-am mângâiat-o cum am știut mai bine. Nu era prima dată, mi-amintesc din ziua aceea în care ne-am futut, cât de captivat eram de fizicul ei. Sânii ei mari și rotunzi, perfecți pe corp cu pielea fină fără semn de pubertate sau firicel de păr mă făcea să cred că aș putea ejacula precoce, ceea ce am și făcut atunci deasupra căzii cu ea. Ajuns la orgasmul disperării, am ieșit din ea, am scos cuțitul de la spate și i l-am înfipt în coloană…
Trist… Era atât de morbidă imaginea, ca nu-ți puteai imagina.
Și te întrebai cititorule, de ce cada plină cu apă rece, de ce în baie, de ce ea să cadă-n cadă. Era evident, odată ce-o-njunghiam în coloana, ea cădea direct în cada plină cu apă rece care-i grăbea moartea atat prin temperatură cât și prin înec, n-am vrut s-o chinui mai tare de atât. Pica în cadă și se îneca odată cu sângele ce se răcea în trup pe langa cel pompat prin răni.
Am lăsat-o să se zbată în înec preț de o jumatăte oră, cât să-mi pregătesc toporișca și cuțitele de tranșat. Noroc aveam, de ai mei, care la fiece porc luat de sărbători, erau pricopsiți și de-un set de ustensile pe măsură. Am vrut s-o am pentru mine, și așa a fost, era doar a mea…

Va urma

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *