Beniamin,  Gânduri,  Iubirile mele,  Postări neinteresante,  Poveşti,  Vulgar

Pe cine am ucis ( partea 11 )

Partea | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Era copleșită, probabil, însă motivul nici eu nu l-am știut dar știam că nu era îmbrăcată prea gros pentru un motiv clar al întâlnirii… Futaiul.
Am poftit-o înăuntru, speriat și eu ca și ea, emoționat probabil de ceea ce urma sa fie sau de ceea ce gândeam amândoi că se va întâmpla. Și nu aveam răbdare. Am cuprins-o cum privea tavanul și am sărutat-o de zori… Era mult mai copleșitor decât cu oricare altă fată. Simțeam cum amândoi aveam emoțiile unei iubiri ascunse și pofta unui futai divin însă teama de a împărți vre-un sentiment acoperea oricare alt principiu.
Avea palmele fine și curate. Îmi mângâia obrajii în timp ce mă săruta și se oprea la fiecare 20 de secunde din sărutat să mă privească-n ochi, parcă dusă de valul adrenalinei, sau de pofta carnală și iubirea prematură; iar eu o priveam deja de parcă eram captiv în mâgâierile ei.
La a treia privire de-o pauză am poftit-o ușor spre dormitor… Spre dormitorul meu. Camera simpla cu pereții zugrăviți de mântuială de-un albastru ca și cerul c-un șifonier vechi de 20 de ani, atmosfera perfectă, nu-i așa cititorule? Nimic și nimeni nu stătea în calea noastră și a poftei fizice.
Ajunsă-n dormitor își dă elsticul din par de-o parte și se lasă ușor pe spate, întinsă pe pat trăgându-mă cu mâna stângă de haine să pic peste ea. Imaginea era ca-n filmele alea vechi în care îi vedeai pe doi cum se futeau ca-n vis, însă noi spre deosebire de cei din film eram novice în ceea ce privea emotiile sau daruirea într-un futai. Cat despre experiență, să fiu sincer oricine știa câte ceva și din instinct. De ea nu mai vorbesc, statutul de persoană care-l avea în contextul mai sus prezentat nu lasă loc de-un comentariu. Tu, ca și cititor ți-ai fi dat seama deja.
Am picat în brațele ei deja fermecat de adrenalină. O sărutam disperat și ea înapoi în timp ce-mi descheia pantalonii cu o mână iar cu cealaltă-mi mângâia chipul roșu și fierbinte foc de prea divina sa prezență. O doream atât de tare încât am tras de sutien până l-am rupt, l-am scos pe sub haine, și l-am aruncat undeva prin cameră. Ea deja mă devora tot.
Cititorule, frumuseți la viața mea am vazut, am și visat, cu atât mai mult că am și simțit, însă ceea ce era cu această curvă n-am simțit cu nimeni. Nicicând și niciunde. Inima-mi bătea de ziceam că voi ceda iar respirația parcă se oprea la fiece atingere. Și știu c-atâția pulărăi i-au îndesat-o unde-au putut mai bine și-au umplut-o cu sămânța lor iar ea i-a primit ca o curvă bună și curată ce e. O uram pentru asta, însă o doream poate din ce în ce mai mult.

Va urma!

16 comentarii

 • un cititor

  cum poti sa scrii asa ceva? asta nu e post de blog. repeti cuvinte triviale ca sa demonstrezi cat esti de liber in exprimare? liber sau nu postul tau imi provoaca sila..

 • beniamin

  @un cititor – faptul ca reactionezi asa acestei povesti care sper ca ai citit-o pe toata, este exact ceea ce ma asteptam sa apara din partea cititorilor, sa socheze, sa critice, sa spuna ceva… Povestea e una psihologica, ori tu, daca „un cititor” a inteles esenta in sine a povestii inseamna ca nu este demn de a citi-o dar ma indoiesc dumneata sa nu fii demn, judecand ca te numesti „un cititor”, si sper, unul fidel chiar. Sila sau nu, l-ai citit… te salut.

 • un cititor

  nu sunt fidel, am ajuns aici din intamplare. m-am oprit din citit cand am vazut enshpe trivialitati intr-o singura propozitie. sochezi, dar, din pacate, total neplacut. la o scurta prima lectura, dai impresia de nesatisfacut sexual. asta daca vrei sa asculti parerea cuiva care ti-a citit postul.

 • beniamin

  @un cititor – te-ai oprit probabil ca te regasesti , esenta maestre conteaza, insa ce stii tu… un biet nimic care nici macar un amarat de pseudonim nu are cu ce sa se semneze digital. Te mai astept prietene, poate intr-o zi voi scrie pe placul tau.

 • beniamin

  @un cititor – nicicum, nu m-am atacat din contra, de la tine ma asteptam s-o faci insa pari mai diplomat(a) si concluzia e pertinenta contextului in care ne aflam, felicitari.

 • Ada

  Ai citit de curand Charles Bukowski?
  Aduce foarte mult cu stilul lui. Mai ales cu cartea „Femei”.
  Si cum probabil stii, eu niciodata nu-ti fac complimente si nici acesta nu este unul. Nu-mi place. Nici Charles Bukowski si nici ce ai scris tu.
  E mult prea vulgara, prea ieftina. Daca vroiai acea tenta de psihologie tb sa folosesti altfel cuvintele. Nu sa le arunci doar asa de dragul de a ofensa prin exprimare primitiva. E un mod al tau de a epata,asa pare.
  Pacat. Acum fiecare cu gusturile lui insa. Ma asteptam insa la mai mult.

 • beniamin

  @Ada – Bine te-am regasit. Complimente nu ma astept sa primesc insa o intrebare am, ai citit doar particica asta? Concluzia sincer cred ca nu, dar cine stie, in caz ca ai o vei citi pe toata vei vedea ca nu e doar o simpla aruncare de cuvinte, sper eu. Nu n-am citit Charles Bukowski sincer sa fiu desi poate pare ciudat n-am auzit de el. N-am abordat limbajul respectiv pentru a atrage cititori si mai degraba sa scot o ura din mine vis a vis de anumite ideologii. Si precum ai spus, vechea mea colega, te asteptai la mai mult, citeste-le pe toate 11 partile si apoi te rog spune-mi ceva din perspectiva, de la tine chiar sunt curios 🙂 pentru ca stii parerea ta conteaza in ceea ce priveste scrierile mele.

 • me

  Beni, imi place, recunosc nu am citit toate cele 11 parti, dar promit c-o voi face..sincer am intrat in atmosfera, in dormitorul vechi, cu zugraveala veche…

 • eu

  sa ma cac pe spinarea ta, agramatule.
  du-te dreacu de panarama umana, sa iti dau muie cu tamaie sa iti sfintesc traheea, tara-mi-as coaele pe coliva ma-tii, cacanar imputit. marsh la cacat, idiotu` dracu`.

 • beniamin

  @eu – da, scuza-ma daca sunt agramat, te rog revin-o cand am sa scriu corect :p. as prefera daca n-ai mai folosi astfel de limbaje aici, asta in ceea ce priveste comentariile. Sau daca tot o ti asa, tine-o in mod inteligibil, contextual vorbind, adica sa aibe legatura cu textul in sine. Te tzuc :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *