Beniamin,  Iubirile mele,  Postări neinteresante

O (III)

Nu înțeleg ce ai… Te rog, lasă-mă! Lăsă-mă-n pace, nu te mai folosi de imaginea altcuiva sau de prietenii mei. S-a terminat. Gata!
A fost frumos cât a fost, pe bune, a fost. Erai de vis și eram amândoi. Te rog, eu, frumos, mă enervezi. Gata! “Ma frend”, ți-am spus că nu voiam să o pierd pe Ioana ca prietenă, m-a ajutat mult și chiar nu merita ce s-a întâmplat, chiar așa prost ai fost de i-ai spus tot? Măcar atât dacă făceai pentru mine, măcar atât. Să nu îi spui…
Ai devenit un zero, să știi, cu toate dramele astea. Încetează “pretenaș” să mai scrii că nu impresionezi pe nimeni. Da?
Ți-am spus de atunci, a fost așa , sex friends, dar doar atât. Înțelege! Și nu-mi arunca vorbele înapoi. Știu că ți-am spus multe lucruri, că ești oglinda mea, că mă faci fericită. Erau așa, de moment, poate de faptul că era și Ioana. Ioana, mă faci să râd. Dacă mă iubeai atât de mult, de ce dracu ai mai stat cu ea? De ce i-ai spus tot? Pentru ce? Să fii tu cocoș? Eih uite că nu ți-a mers. A avut dreptate Ionatan, ești după cum bate vântul. Ești pervers și îți vezi doar interesul. Te rog, gata!
Dramele astea să le faci cu cine vrei tu. Te rog să nu scrii povestea noastră așa cum vrei tu să pară că nu a fost așa niciodată. Nu vreau să mai aud de tine, prostește pe cine vrei… Încetează cu fazele tale de pe WhatsApp, nu mă mai suna nici de revelion, nici de nicio ocazie. Sunt cu cineva, sunt fericită și nu am nevoie să mă freci tu la cap. O voiai pe Ioana, ia și spală-te pe cap cu ea. V-ați bătut joc, amândoi, de mine. Nu, bai nene, nu. Termină cu textele astea de vrăjit, serios. A trecut un an, gata!
Știu, a fost intens, eram singură, voiam să mă simt dorită, ce vrei mai mult de la mine? Ți-am spus ce era de spus.
Îmi pare rău de ceea ce am făcut, îmi pare rău că am dat apă la moară cu treaba asta, serios, adică, a fost frumos, a fost, dar gata! Știi… Lasă-mă-n pace, nu te cauta Ioana? Sau ți-ai bătut joc de ea cum ți-ai bătut joc și de mine?
Nu puteai să te abții, mă nene, că ești prost, nu puteai să te abții să nu se afle. Mă terorizai cu telefoanele cât ai fost în Londra. Mă terorizai!
Nu te-am iubit, încetează să mai crezi asta, dacă te iubeam eram cu tine acum, dacă te iubeam poate făceam ceva mai mult decât ce s-a întâmplat între noi… Ți-am spus să nu te îndrăgostești “ma frend”… Degeaba mă urmărești cu nopțile, acum nu ai unde să mă mai găsești. A, și să nu uit, nu te mai folosi de prietenele mele mai ales de Diana că nu vreau să stam de vorba. Chiar nu vreau. Marș! Dacă ai așa curaj sună-mă și spune-mi la telefon, nu trebuie să ne întâlnim neapărat. Nu! Sunt bine așa, mers!. Nu mă interesează să aud nimic despre tine, că te sinucizi, că scrii cine știe ce căcaturi pe net. Scrie-i Ioanei, gagică-ti Trezește la realitate și nu mai dramatiza atât, “pretenaș”…
A fost frumos, da, unele momente au fost. Atunci tensiunea mă făcea să mă întorc, uneori eram și geloasă dar, ti-am zis, deja începea Ioana să bănuiască și eu nu voiam asta. Tu te dădeai de gol ca prostu’…
Eram așa, vrăjită de momentele alea. Poate din cauza ieșirilor noastre dese, că te vedeam mereu, și glumeai mereu. Ioana nici măcar nu știa cum să râdă sau să înțeleagă glumele tale. Era… O chestie de moment. Iubesc pe altcineva, hai “marș”!
Atunci la Mec ne-am întâlnit că îmi era milă de tine că te tot rugai, că vrei să mă vezi, că pula mea…
Uite cum stă treaba “ma frend”. Ce a fost între noi doi o să rămână în trecut. Nu m-a pus Ioana să fac nimic, ți-am zis că nu vreau să o pierd și ai făcut exact opusul. I-ai recunoscut. Ionatan avea multe lucruri de la tine, gesturile, cuvintele, da… Era așa, un pic ciudat, dar omul ăsta nu merita, atunci, să îmi bat joc de el, cum făceai tu cu Ioana. Eram fericită cu el, și tu trebuia să mă lași în pace.
Am spus multe cât timp am petrecut împreună, dar gata… Gata! Nu te-am iubit și nu vreau să te mai văd niciodată. Niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *