Beniamin,  Gânduri,  Postări neinteresante,  Poveşti

Coincideam la imperfect

Da, sunt o copila. Sunt o copila care s-a racit cu timpul. Timpul care nu este de partea mea, nu este de partea noastra. Timpul nu este aliatul meu, si nu vreau sa-l iei de partea ta. Dragul meu. Esti ca o ciocolata, asa poftesc la tine, dar nu vreau. Nu mai vreau sa ma ascund de mine. Tu ai aparut exact ca-n scrierile tale, si nu vreau sa te indragostesti, nu vreau sa ma iubesti sau sa-mi zici o vorba de care trebuie sa-mi amintesc cu lacrimi in ochi, asa cum fac atunci cand te citesc. Nu vreau sa scrii despre mine si sa citesti altcuiva despre trecutul tau. Cum spunea-i tu in alte scrieri… „nu sunt o deceptie”.
Te rog, nu ma ruga. Nu stiu de unde ai aparut, dar m-ai rascolit si nu-mi pot lua gandul de la tine. Nu mai am o viata plina de curucubeu ca oricare alta fata indragostita din viata ta. Nu sunt din trecutul tau, cu rujuri si parfumuri dulci, sunt doar eu si-atat. Tu si-atat.
De ce sa-ti recunosc tie ca m-am indragostit, ca plutesc cu gandul la tine, ca sunt indragostita de scrierile tale, ca m-am regasit prin tine? De ce sa fiu langa tine si prin mine sa-ti faci o alta obsesie despre care sa scrii? Vreau sa dispari si sa dispar si eu cu tine, sa nu mai stiu nimic decat de tine si de mine ca am fost si atat. Nu vreau sa fiu una din obsesiile tale. Tine-o minte pe asta si scrie despre ea. O copila ti-a spus-o.
Sunt geloasa pe timp si pe oameni. Sunt geloassa pe tine ca m-ai facut numai a ta si atat. De ce sa scrii iar ca-n celelealte scrieri pentru Petruta sau Irina, pentru Catalina sau Diana, sau alte nebune ca si mine care te-au marcat si te-au facut sa scrii despre ele.

2 comentarii

  • devoratoarea de vise

    the cruel truth: mai nene, despre cine scrii tu aici? din toate scrierile tale rezulta ca ori eshti: un baiat timid sau unul care l-a inselat iubita iar acum sta si o jeleste, un obsedat de vocea femeii…de fapt si de drept ce vrei tu sa exprimi in scrierile tale? durerea? iubirea? suferinta, placerea trupeasca, aspiri dupa un Idol feminin, dupa femeia perfecta? gues what, femeia perfecta nu exista asa cum nici barbatul perfect nu exista si sa nu te miri cand te trezeshte dimineatza iar femeia de langa tine trage o aghioasa si are urdori la ochi…alo, zane doar in povesti.majoritatea scrierilor tale n-au nici macar expozitiune, nici intriga, nimic.Scrii povesti, telenovele sau ce? scrie despre tine….ce te face asha special?eu cred ca eshti un om special …dar nu prin astfel de scrieri dar daca eshti un om mandru care nu se lasa intimidat te rog demonstreaza asta sau vei ramane doar unul din multii oameni banal.PS Nu cuvintele dau nota textului cat morala lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *