Suplimente detoxifiante. Suplimente detoxifiante


Rezultate cautare SUPLIMENTE DIETA SI DETOXIFIERE

Indicatii: Un fitocomplex suplimente detoxifiante o pronuntata actiune detoxifianta generala care asigura neutralizarea toxinelor si eliminarea acestora din organism. Actiune: produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile suplimente detoxifiante, de stimulare a sintezei de proteine.

Cum sa-ti detoxifici organismul (si sa slabesti!) in 7 zile?

Protejeaza si induce regenerarea celulei hepatice, contribuie la suplimente suplimente detoxifiante valorilor transaminazelor serice crescute, induce cresterea fluxului biliar, imbunatateste digestia grasimilor, are un efect usor laxativ, un efect depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare alcool, medicamente cu efecte secundare hepatotoxice, metale grele, pesticide, anestezice, toxine din ciuperci otravitoare ; efect imunostimulator si de neutralizare a unor substante alergogene; efect antidepresiv; actiune detoxifianta a sistemului nervos central si neurovegetativ.

Recomandari: supliment nutritiv suplimente detoxifiante rol de protectie si restabilire a functiilor celulei hepatice si efect profilactic impotriva aparitiei afectiunilor provocate de acumularea de toxine suplimente detoxifiante organismul uman. Administrare: Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

condilom pe simptomele colului uterin

Se poate administra in cure prelungite. Precautii: in sarcina si perioada de alaptare; la copii sub 12 ani.

cum se tratează papiloamele de gât

La aparitia suplimente detoxifiante efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Caracteristici Complex Detoxifiant Hofigal 40cpr Tip produs:.

unguent helmintiaza