Best of,  Dor,  Gânduri,  Iubirile mele,  Postări neinteresante,  Poveşti,  Repost & Edit

Scrisoarea domnisoarei Andreea III ( repost and edit )

Dan era istorie în gândul meu, iubitule, zeci de zile treceau şi te priveam cu aceeaşi pasiune, ţi-am scris atâtea scrisori, atâtea poeme, atâtea cuvinte ce nu îmi găseam curajul să ţi le rostesc vreo dată. Şcoala o uitam, eram în altă lume când profesorii îmi predau, mi-era gândul la tine şi la privirea ta rătăcită, plângeam cu noptile şi nu-mi găseam odihna, eram obsedată iubitule, întelegi? Obsedată… Deja simţeam cum mă duceam în jos, eşti doar un străin, ce aveai tu şi Dan nu avea? Ce? Poate că n-ar fi fost o tragedie dacă nu mă îndrăgsteam în ce-a dea 4 lună de când te priveam, erai la fel de misterios în priviri, la fel de sărac îmbrăcat şi la fel de inspititor. Fetele nu m-au urmat în acea zi, prietenia mea cu ele se terminase după ce te-am ales pe tine în locul lor şi n-am regretat decizia…
Eternul metrou era acelaşi loc de întâlnire iar de data aceasta eram singură, imagini flutrau în gândul meu cu noi când ne iubeam … când ne sărutam în inconştienţa tinereţii, în abisul iubirii… Eram udă toată numai când gândeam acele fantezii pe care nimeni nu-şi imagina că le-aş putea avea. Sunetul înfundat al garniturii mergând îmi ascundeau şi cele mai mari zgomote pe care le scoteam de placere, iubirea mea… Tremuram în neștire și lăcrimam de emoții.
În ziua aceea eram aprinsă. Aprinsă după tine, iubitule, parcă te vedeam cum veneai spre mine și mă sărutai exact cum îmi plăcea mie, ușor cu vârful buzelor pe după urechi până la vârful sânilor ce se întăreau la orice atingere măruntă a ta, visam cum mă pierdeam în mâinile tale iar tu mă devorai, divine înger, ca un luptator… Te iubeam și te doream, pe cât erai mai misterios pe atât te doream mai mult. Mă pipaiam toată pe ascuns ca lumea să nu observe că tânjeam după un strain … iar tu? Tu mă studiai, iubitule, și mă încântai cu fiecare privire. Mă terminasem în clipa aceea, simțeam că leșin așa că am decis să-mi închei obsesia mai devreme și să cobor cu o stație înaite de Dristor…nu mai rezistam. (VA URMA)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *