Andra,  Gânduri,  Postări neinteresante

Să nu cobori niciodată, tu, copil cu spice-n păr

Când stau uneori şi mă gândesc la tot ce am lăsat în urmă odată cu plecarea asta în capitală mă apucă o fericire exaltantă care nu mă mai lasă să cobor. Parcă aş avea prinse de mine 1000 de baloane cu heliu care mă ridică spre nori . Acum sunt cu capul în nori, cu picioarele tot acolo, cu tot trupul la înăltime.
Imi place să zbor…în jurul meu sunt numai nori, numai avioane în care se află oameni care se uită la mine miraţi…heh…mare mirare…sunt fericită. Ce? Nu vedeţi? Eu zbor de-a dreptul cu heliul meu cu tot, pe când voi vă hrăniţi cu iluzii în timpul unui zbor care ţine cateva ore. Eu vă spun cu mâna pe inima că aici rămân.
Aleg să rămân cu totul în nori şi să mă bucur de priveliştea asta nemaipomenită. Imi place să vă văd de sus. Arătaţi mai bine aşa.

2 comentarii

  • stefy

    sa stii k ii frumos sa zbori la inaltime..shi eu miam luat zboru..tot in capitala.
    Visatorule..sa nu opresti planeta..sa cobori..e mai bine printre nori..ai grija ca unii oameni n-au alceva de facut decat sa incerce sa rastoarne si planeta,,sa sparga baloanele cu heliu..shi dak ar putea sa iti rupa si aripile…..dar cu toate astea o sa zbori..ai incredere in tine..si nu te opri..fly..fly..:*

  • Andra

    multumesc frumos.capitala nu e neaparat Bucuresti sau Paris sau ma rog..capitala este capitala fericirii … punctul ala in care esti extrem de bine tu cu tine …si atat…pentru ca baloanele alea de heliu nu pot tine la inaltime doua persoane..cel putin nu acum.Nu ma va opri nimic din drumul meu spre desavarsire.Cei care nu ma vor fericita se simt bine acolo,jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *