Beniamin,  Gânduri,  Iubirile mele,  Muzica nopţii,  Postări neinteresante,  Poveşti,  Vulgar

Pe cine am ucis ( partea 4 )

Play apoi citire!


| Partea 1 | Partea 2 | Partea 3 |

Cum i-am deschis ușa am privit-o adânc în ochi. Am stat amândoi față-n față pe tocul ușii fără-o vorbă spusă. Apoi…
– Nebunule, ce te uiți așa?
Spuse ea naivă.
– Vino-ncoa!
Și-o trag brusc de mâna dreaptă, repede-n apartament. Întotdeauna am urât felul în care anumiți vecini spionau orice mișcare din casa mea sau din fața ușii; n-aveam nevoie de spectatori motiv pentru care am grăbit-o pe Corina în casă.
Cititorule, să-ți dau un exemplu. Vecina de langa mine, o anume tanti mai în vârstă decât mama obișnuia să petreacă mult timp printre alți vecini. Ca și cucoanele, sorbeau din cafea și-și vorbeau ceilalți vecini sau bărbații de rele, ca de bune nici dacă-ar fi vrut nu ar fi găsit ceva de spus. Mamaie Cocuana. Așa-i spuneam de mic… Și de mic mă enerva. Mereu când își găsea un motiv de a veni pe la mama nu rata ocazia de a-mi reproșa faptul că m-a spălat cand eram mic, sau faptul că mereu intra în casă fără să bată la ușă. Într-o ultimă perioadă începea să urmarească orice mișcare, mai dubioasă ei, din preajma apartamentului în care stăteam, și pe mine, unu, mă obseda incredibil. Spune-mi ce-ar fi trebuit să fac eu? Nu-mi răspunde, e simplu, cititorule! Să-i dau un pachet de cafea, cică din partea mamei în care să-i pun niște otravă pentru șobolani ca ea să adoarmă… Pe veci. Că trează n-ar fi fost vreodată și nu va mai fi.
– Stai măi nebunule, văd că n-ai răbdare.
Spuse ea printre ranjetul fals și hormonii porniți.
Adrenalina era cu atât mai mare cu cât mă facusem că arunc ceva la cos pentru a lua cuțitul ce l-am ascuns în pantaloni, în timp ce ea, biata de ea, neștiutoare cum era se descălța de săndăluțele ei roșii. Mereu i-a plăcut să iasă în evidență, știa ce-mi place și cum imi plăcea s-o facă indiferent de lucru, sau gest. Că-și aranja părul cum îmi plăcea mie, cu moț prins și coadă la spate sau cu bluzele ei decoltate de genul babydoll doar să-mi ridice pofta de a doborâ-o, mă făceau s-o țin doar pentru mine.
– Mai ții minte? Hihihi, acolo în dormitor….?
– Normal! Erai de neoprit, cum aș putea să uit? Vrei ceva să manânci?
Încercam să lungesc un pic timpul facându-mi de lucru prin bucatarie să pot aranja cuțitul pe sub haine.
– Florin?
– Hai zi!
– De ce curge apa la baie?
Îndreptandu-se spre baie. Parcă știa cititorule, parcă știa ce-o așteaptă.
– Mă nebunule, vroiai să ne bălăcim amândoi, este?
Eram amândoi lipiți unul de altul, cu vârful buzelor atinse de-ale ei, îi simțeam inima cum bătea și cum poftea a viață…
– Vrei să mă fuți?
Șopti ea, în nebunia situației…
– Hai să opresc eu apa. Cada e aproape plină.
Șoptind din nou.
Da, cada era plina, iar ea? Ea se aplecase peste cadă frecându-și fundul de penisul meu spre erecția lui și pofta ei de-un dans intim…
Timpul se opri preț de-o veșnicie în care inima mea bătea parca mai tare ca cea a unui iepure-n călduri. Să fi fost teama? Să fi fost ura fața de ființa asta care-și împărtăsea amorul? Ce era atunci, cititorule? Obsesia? Sau pur și simplu doream să mor și eu odata cu ea? Sau cel putin, mica umanitate pe care o aveam doream să moară cu ea.
Aplecată fiind se freca parcă tot mai tare până când în cele din urma am intrat într-o erecție puternică; am început s-o pipăi, să-i mângâi sânii mari cu care-și atingea sfârcurile ei întarite, de apa cea rece din cada plină. M-am aplecat peste ea și cu o mana am prins-o de păr iar cu cealaltă-i măsuram cupele sânilor. Ea? Ea gemea din poftă și dorință, uitare și neștire… Moarte.

Va urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *