Beniamin,  Gânduri,  Iubirile mele,  Muzica nopţii,  Postări neinteresante,  Poveşti,  Vulgar

Pe cine am ucis ( partea 3 )

Play apoi citire!


| Partea 1 | Partea 2 |

Am invitat-o la mine acasă. Vroiam s-o gust întâi și-apoi să-i iau suflarea… Și-am invitat-o la mine, singur fiind în ziua aceea, îi plănuisem cu o seara înainte sfârsitul. Am stat și am gândit, am percutat fiecare detaliu, ca nu cumva alții să afle de pasiunea mea pentru… Moarte. Corina naivă, dornică de-o afecțiune adolescentina a venit, poate mai grăbită ca oricând; ca fata mare la măritat cum spuneau bătrânii. Știa unde stăteam, în apartamentul din Baba Novac, imediat la rond, și-a găsit drumul usor cu metroul. Reținuse de la ultima noastră întâlnire în care s-a dăruit. Pentru mine întâia oara, în gandul ei nenumărat.
Gândeam grăbit până s-ajungă, la ziua în care venise prima dată, cu chipul ei angelic și naiv cu care m-a ispitit… Cum am intrat pe ușă m-a trântit de perete sărutându-ma grăbit cu o mână pe obrazul meu iar cealaltă pe penisul erect de-o obsesie împlinită. Vroiam s-o fut. Eram tineri, adrenalina fugărea prin noi, dorința sexuală cu atât mai mult cu cât începeam sa ne pipăim reciproc. Ușa era încuiată, iar noi ne făceam de cap în dormitor.
Privind pe geam, vedeam cum grăbită fugea spre blocul meu amintindu-mi de de-acea zi cum trupul ei firav arăta parcă neatins de-o spurcăciune. Da. Curată părea și este-n ochii mei, și cum m-a devorat tot ca pe-un neștiutor.
În dormitor era dezordine, dar știe cititorul, în orice dezordine exista o anumită ordine; dezordine ce n-a contat pentru ea sau pentru mine care încercam disperat s-o dezbrac în timp ce-și plimba limba suav prin gura mea iar mâna ei dreaptă în pantalonii mei. Eram grăbiți de parcă nu erau și alte zile… Și nu, nu erau, e ca și cum ai aprinde un beculeț pe baterie și-l ții aprins până se termina bateria, așa suntem noi în erecție, noi băieții. Eu, se pare și ea.
Tricourile zburau care mai de care, pe șifonier, pe birou, blugii ei pe hol iar eu încă în pantaloni întins în pat chinuindu-mă să-i desfac sutienul. Mi-l amintesc, unul negru era, cu dantele pe margini și fundiță între cupe, gen push-up, deși avea sâni mari îi plăcea enorm să atragă atenția cu sutienul ală făcându-mă tot mai gelos… Tot mai posesiv.
Pregătisem locul de somn, de-un somn veșnic. Unul în care știu ca nu se va trezi sa fie a altuia ci doar a mea cand voi veni ”acolo”. Știi, cititorule, nu e nici rai și nici iad, nu sunt motive pure de crezare-n ele dar cred în purgatoriu… O ardere veșnica a ființei noastre. A ei. A mea.
Sărutând-o disperat în ziua aceea nu doream nimic altceva decât s-o devorez dar mi-am pus pofta-n cui pentru-adoua întâlnire… Cea de care îți spun acum cititorule.
M-am dus spre baie timp în care ea urca grăbită. Dându-i drumul apei spre umplere, vroiam să mă spăl de păcate iar ea ”dincolo” să fie curată ca lacrima… Și sună ușa disperat…
– Da! Vi acum…
– Vino cocoș…
Chicotind naiva-n voce.
N-am pic de regret că nu a înteles ce am vrut eu de fapt de la ea, ce am simțit că alții o curtau gândind ca și mine, cum s-o fută mai bine sau cum sa le dea peste nas altor frustrați.
Cum i-am deschis ușa am privit-o adânc în ochi. Am stat amândoi față-n față pe tocul ușii fără-o vorbă spusă.

Va urma!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *