Parazitozele pasarilor, Cele mai frecvente parazitoze întâlnite la păsările din gospodărie - Lumea Satului


Cele mai frecvente parazitoze întâlnite la păsările din gospodărie, Parazitozele parazitozele pasarilor Paraziți în păsări de apă Conținutul Snap Cu toții cunoaștem beneficiile cărnii de pui crescut la țară sau a ouălor lor în comparație cu alternativa din ferme.

tratament cu parazit gelfimag

Vietățile astea înaripate se pot plimba în libertate și se pot tăvăli în voie în praf, ceea ce face carnea și mai gustoasă și la fel și ouăle lor. Dar s-ar putea să existe și un dezavantaj la stilul ăsta libertin al găinilor.

Conform unui nou studiu de la Universitatea din California, Riverside, păsările care parazitozele pasarilor stau în țarcuri se pot infecta mai ușor cu paraziți ca puricii, păduchi și căpușe, spre deosebire de cele din ferme.

Rezultat Tratament Paraziti Intestinali Porumbei - 10.03.2017 - Teo Micu

Publicat online în Jurnalul de Etimologie Medicalăsăptămâna asta, studiul a analizat zece găini adulte în parazitozele pasarilor de grădini diferite de-a lungul Californiei sudice. Paraziți în păsări de apă au descoperit o diversitate mai mare de ectoparaziți, care trăiesc în parazitozele pasarilor organismului, la găinile din fermele parazitozele pasarilor aer liber, spre deosebire de cele comerciale.

Găinile crescute în fermele comerciale aveau câțiva dintre paraziții ăștia, dar, pentru că păsările astea sunt adesea adăpostite în cuști suspendate și au contact puțin cu pământul, căpușele și puricii au șanse mai slabe să apară.

what does papillomavirus means

Cercetătorii au subliniat și că cuștile din fermele comerciale au și mai puține fisuri care să permită apariția căpușelor. În plus, găinile astea au de regulă aceeași vârstă și rasă, ceea ce reduce gama de paraziți.

dușmani paraziți ai paraziților

Chiar dacă nu există niciun risc pentru oamenii care parazitozele pasarilor ouă și carne de la găinile infectate cu paraziți, astfel de infecții preparate naturale de vierme stresa păsările, iar asta să ducă la o producție mai slabă de ouă. Bateriile convenționale au fost interzise în UE încă din și multe state din SUA au scos în afara legii sau au limitat folosirea lor în creșterea găinilor.

Dar, odată cu cercetătorii de la UC, care studiază în continuare prevenția eficientă a paraziților, să sperăm că nu va trece mult timp până când găinile care cresc în aer liber paraziți în păsări de apă paraziți va deveni o realitate.

condilom care este această descriere

Traducere: Dana Alecu.