Beniamin,  Dor,  Gânduri,  Iubirile mele,  Muzica nopţii,  Postări neinteresante

Noapte bună

Play piesei apoi citire.

[MEDIA=24]

Somn ușor iubito… Vise plăcute… Un somn prea liniștit să ai, când știi că somnul tău de detașează de tot ce este sau ce-a fost, cu noi, sau chiar tu singură. Mi-e greu să cred că nu mai ai o lacrimă pentru mine, sau că nu mai esti ce erai odată. Mi-e greu să cred că-mi este teama să te mai iubesc, când știu că numai tu îmi ești în gând, iar asta nu-i deajuns.
Aș sta nopțile în care mă mai chemi la tine, doar să-mi amintesc. Să râd de cât de copii eram cu doar doi ani în urma, și totuși nu de mult.
Mi-e dor s-aud un ”te iubesc”, chiar de nu-l mai simți, chiar de nu mai vrei. Să-mi spui. S-aud. Să-l simt. Să cred indiferent de-i drept ori nu, eu să te iubesc-napoi.
Nu ești tot ce mi-am dorit, însă ești tot ce vreau, tot ce simt, ești poate singurul lucru de care nu ma pot detașa oricât aș încerca, inima mea bate sălbatic numai când mă alinți… Și-o faci atât de rar încât poftesc mereu să te aud.
Nu pot dormi, nu pot închide ochii. Nu pot stinge ceea ce arde-n mine, n-am cum. N-ai cum. Și nu ar fi cuvinte să-ți explic ce-ar fi înăuntrul meu.
De multe ori te privesc cum dormi, te sărut pe frunte și te strâng în brațe cum pot, cum gândesc eu, oricum aș pofti și te iubesc să poți avea un somn liniștit. Mi-e greu să cred că-n orice clipă m-ai goni. Mi-e teamă să trăiesc singur. Mi-e teamă să mai sper sau să mai trăiesc în trecut. Mi-e teamă să mai am amintiri dureroase, de care poftesc, mai multe decât am acum. Acum poftesc la „tine”-ul de cândva.
Mi-e dor să fugim în orașul ăsta murdar să fim noi mai presus de alții, iar vorba noastră zâmbet să le-aducă buzelor ce-acum rar se mai sărută. Te-aș săruta pe veci de m-ai lăsa. Și sufăr tot că nu-ți pot oferi mai mult decât am… Mai mult decât sunt.
Iubito, amintește-ți te rog. Amintește-ți de zilele în care ne sărutam la metrou, de zilele în care ne mângâiam călduros sau ne aprindeam din vorbe la telefon. Amintește-ți cum mă iubeai. Amintește-ți de mine așa cum mă vedeai atunci și iubește-mă.
Atât iubito pentru seara asta. Somn ușor.

2 comentarii

 • -

  Sistem Feat.deepcentral – In urma ta

  Raman in urma ta
  Lacrimi ce ard si sting,
  Raman si eu un suflet
  Gol de tine plin.

  Frunze in zbor ma lovesc,
  Nu mai pot tresari.
  Nu mai simt toamna
  Care-n mine a venit.

  Nimeni nu-mi raspunde in noapte,
  Ochii tai se pierd printre ploi
  Hoinaresc in talpile goale
  Prin trecutul in doi.

  Strazile pustii ma-nconjoara,
  Ca-ntr-un labirint ne-am pierdut,
  Bate ceasul noptii in gara,
  Visez, tremur, se duc.

  Dar nu te pot uita,
  Nu pot uita nimic si doare.
  Cum sa te pot uita,
  Nu pot trai in urma ta.

  Dar nu te pot uita,
  Nu pot uita nimic si doare.
  Cum sa te pot uita,
  Nu pot trai in urma ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *