Dor,  Gânduri,  Iubirile mele,  Muzica nopţii,  Poveşti

Memorii…

[MEDIA=23]

Play an then read.

Imi amintesc frumos pe vremea cand te-am cunoscut, tinere necunoscut, al carui nume nici astazi nu-l cunosc, chiar si dupa 10 ani…mireasma ta o simt. Imi papai umerii firavi incet, incet…sa imi aduc aminte ce-a fost candva in tinerete o bucata de amor pierduta-n vant…sau o pofta dorita de ani. Erai plin de tine cand te-am admirat intr-o cafenea din spatele bulevardului Mosilor; un jaz de gen. M-am dus sa mai uit de viata de acasa, monotonia care simteam ca ma doboara.
Ca-n orice zi festiva din viata mea de doamna sau domisoara ce se respecta, simteam nevoia sa ma fac admirata, bineinteles de barabati…bineinteles de tine… Mi-am acoperit buzele carnoase pe care niciuna din viata ta nu le-a mai avut cu-n ruj de-un rosu sange numai bun de sarutat. Urmele varstei nu am vrut ca tu sa mi le gusti si le-am ascuns sub fardul usor subtire…dulce amintire; si-un rimel de-un negru misterios; am vrut sa fiu din nou ce-am fost inainte. Sa fiu iubita, sau mai bine zis dorita, si sincera sa fiu mi-era dor de-un…tine.
M-am imbracat c-o rochie neagra pana la calcaie, si-un palton negru sa mor de frig si-ntr-un tarziu m-am pornit. Ti-am spus ca mi-era dor de-o evadare din monotonie, tu probabil erai scaparea mea in seara aceea, vroiam sa uit de sot, copii, serviciul banal sa uit de tine chiar de inca nu te cunosteam, ma intreb in sinea mea, de tu aveai aceeasi soarta…? Sa scapi de ceva ca inca n-ai simtit, sau sa-ti fie teama de ce va urma, de necunoscutul placut…? Mi-era teama sa nu raman a ta.
Odata ajunsa intru…intru sa nu stiu ce si cum se intampla pe langa zecile de fete siliconate ce ma priveau cu dispret ca poate eram mai atragatoare sau mai bine imbracata. Briza din fata usii mi-a dat fiori, simteam cum ma incordam toata…sau poate mint acum sa-ti spun ca totusi te-am vazut la usa si m-am aprins.

Va urma!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *