I | Șoaptele mele, cuvintele mele…

5 răƒspunsuri la “I”

Subscrie la acest topic prin Comment-uri RSS sau TrackBack-uri URL

citesc vezi bine…nu stiu daca e despre mine. Poate gresesc cand iti vorbesc, trecutul nu ti-l cunosc desi pare sumbru iar mintea-ti impenetrabila ca plumbu’.
Te crezi vre-un imparat? vrei sa fi iluminat, invincibil si inegalat, incomparabil cu inteligenta indoctrinat, infrumusetat, ingenios, inimos, intelept si informat …..cred ca esti destept…sau poate ma insel…nu stiu nu suntem la fel..nu e despre mine stiu bine, ce caut eu aici la tine? mi-e drag sa vorbesc cu tine…tu esti sudul eu sunt eu si asa voi fi mereu, eu nu gandesc urat, tu stii, arata-mi ce deti, de iubire tot vorbesti, iubirea tot o poftesti,te minti singur, n-o doresti, ura aiurea raspandesti,singur tot te pacalesti…invata sa iti doresti fara sa te prapadesti,usor e sa spui un NU,haide tu fi cel dintai

zana cea buna spus pe martie 2nd, 2012 la 11:18 pm

tie iti e usor sa vorbesti de acel dor, tie iti e usor ca sa fi om din popor… asta e ceea ce-ti doresti, tu nu vrei sa stralucesti, tu nu vrei sa ai habar de perfectiunea de cristal.Usor e sa spui problema, greu e sa rezolvi dilema. Greu e sa-ti dau un sfat sau o vorba de-mpacat, esti un dificil si stii,asa iti si place sa fii…le tii ca pe niste jucarii.esti ca un copil rasfatat,razgaiat…sau poate esti turmentat si scrii doar cand esti imbatat sau poate un joint ai fumat si te amuzi in spate acolo „he he, ce de mincini va zic eu voua, ete gresesc intentionat sa vad de cine’s mangaiat, alintat si pupat” la realitate daca te-ai trezi, a-i fi cine vrei tu sa fii…eu am obosit de tot, ma lasa puterile, nu mai pot.
E usor sa te urasi, e usor sa te detesti, ce sa zic, ca te pacalesti? NU, tu ai dreptate, viata e o rautate, viata e ca o povara, tot timpul ea e amara,e o minciuna gogonata, e o boala prea ciudata fara leac si un vaccin, parca e un maracin, un ac plin cu venin…stii tu mai bine Benjamin, tu esti intelept si drept, tu stii absolut mai bine ce e bun doar pentru tine, asta e ce vrei sa stii? asta vrei sa poti auzi? …esti la fel ca si ceilalti, nu mi-ai scos decat peri albi.Umerii mi-am impovorat cu problemele voastre de …poveste. Esti la fel ca si ceilalti, e mai usor sa nu te zbati…parca sunteti capiati.De ceva frumos habar n-aveti, viata va e de mistret.Un gand de flori,un gand de raza luminat…la voi parca totu-i de…mieunat, totu-i inchis si-ncetosat, negru, gri, implumbuiat,fara aripi, fara zbor, numai si numai omor.Imi e greu si-s dezamagita de omenirea cea cumplita ce traieste doar o drama,fara evolutie, fara iubire , vezi in ea doar amagire.Sa-ti fie viata tot asa? asta e tot ce poti spera?asta-i tot ce poti gandi? asta-i tot ce poti sa stii? poate gresesc eu si-s oarba, poate sunt doar o neghioaba, poate viata-i o minciuna iar eu sunt doar o gluma buna. numai de puroi voi stiti, numai bube si pereti, doar garduri pline cu spini, doar ciumati si plini de venin, numai depresionati de iubire alungati Ce stiu, cica-s desteapta, imaculata si dreapta…cate rele am vazut, cate lumea a avut, prea multe nu mi-au placut.Eu ma iubesc doar pe mine, doar plapuma-mi de cald imi tine, doar catelu imi e drag caci el nu stie de rele, cutremure si belele…el nu stie sa dea un sfat, dar ma linge si-i impacat de grija ce i-am purtat. ia zi-mi Benjamin, spune-mi, da-mi un sfat si zi-mi pe bune, de ce e atata ura, de ce atata tevadura, spune-mi simplu ce doresti, de ce ma rastalmacesti, care-i pofta ce-o poftesti?

zana cea buna spus pe martie 3rd, 2012 la 1:45 am

un bloger bun mai raspunde si oamenilor ce si-au dat interesul sa cometeze…altfel e pierdere de vreme, o viata buna !

zana cea buna spus pe martie 7th, 2012 la 7:31 pm

@Zana – unii mai au si alte vieti :)

beniamin spus pe martie 10th, 2012 la 1:11 am

hmmm @zana – n-am spus niciodata ca sunt un blogger bun, sau ca as fii macar un blogger

beniamin spus pe martie 10th, 2012 la 2:06 am
Lasムun răƒspuns!

 Numele tăƒu,te rog!

 Mail-ul(n-o sムaparăƒ)

 URL-ul te rog!

Bloggeri interesanţi

Imi place

  • Facebook By Weblizar Powered By Weblizar