Monden,  Postări neinteresante,  Prietenii mei de pe Voce.ro

Flash Mob Pro Teo Peter

Dap , am fost la Flash Mob Pro Teo Peter desi nu am garantat ca o sa ajung , am fost acolo …Nimic foarte complex, trebuia sa stam nemiscat purtand un tricou inscriptionat(de preferabil alb) cu un mesaj special creat unui astfel de protest vreo 5 minute.Bineinteles cei care nu aveau tricou inscriptionat aratau cu degetul spre cei care intradevar aveau.Detalii ce pot spune, au fost prezenti bloggeri cunoscuti si necunsocuti, cei cunsocuti nu toti au participat la „manifestare” , dar majoritatea sa-u dedicat evenimentului.Preasa ne-a luat la numar :)) , chiar pot spune ca erau multi de tot :)) adica foarte multi.Organele de politie bineinteles , fara sa ma astept, s-au comportat remarcabil de pasnic, fara incidente si fara bastoane pe spate cum se asteptau multi >:P. Multi au promis : „frate, vin stai linistit, aduc lume , sa vezi” sau ” iti garantez ca ajung acolo” pe dreacu ..va e frica de va cacati pe voi …recunoasteti. >:P ..ma rog … am apreciat mult ce-i drept faptul ca „domnul” Cabral ne-a onorat cu prezenta sa la eveniment , nu doar sa vada ci sa sustina , bineinteles cu tricou , minunata noastra campanie.Din bloggeri 🙂 au fost Alin Farcas, Leyla, Octav, Bogdan, Adrian Cristea, Buddha, Zoso (intrun final), Fobii, Ariel, Nyx, Neuronu si altii pe care probabil nu-i cunosc (inca :P).Din presa: muuuuuulti din care ProTV(care au venit tarziu si au supt-o cu materialul), B1, Realitatea(piticule unde dreacu ai fost), aaaa si altii & radiouri:D. Am dat si eu 1 interviu unui radio, m-am ferit de presa, pe Alin si pe Adrian i-a luat la greu, iar dupa toata treaba am fost la o emisiune in direct la Netv 🙂 cu Bogdan si Alin, gazduita bineinteles de Adrian…ce sa zic …o sa fac un LATER EDIT cu videoclipul de la emisiune, pana una alta are Buddha material AICI.

4 comentarii

 • irjena

  Flash mob in Bucuresti, operatiunea Da-te mare cu gunoiu’!

  Unde & Cand: Marti, 14 aprilie, ora 18.00 FIX in fata la TNB.

  In prealabil, seteaza-ti ceasul dupa ora GMT: http://www.gmt.or.ro/

  Ce vom face:

  – Fiecare va avea la el un gunoi (incercati sa fiti cat mai discreti), si luati loc fie pe treptele TNB, fie pe banci, fie va plimbati in zona, cat mai natural, fara a atrage atentia.

  – La ora 18.05, ne asezam spontan in sir indian in spatele omului Verde (va veti da seama la momentul potrivit) si pe rand, aruncam gunoiul la cos (dar de la o distanta de minim 3 metri).

  – Daca nimeresti cosul de gunoi, te dai mare, iar daca nu, va trebui sa te apleci dupa gunoi si sa il arunci (fii responsabil de el).

  – Dupa ce ai aruncat gunoiul, poti reveni la treburile tale si pleci in ce directie vrei, nu mai stai la locul flash-mobului! Trebuie sa dai impresia spectatorilor ca a fost o actiune spontana.

  Pe parcursul celor 10 minute (timpul total de desfasurare):

  – Nu se va raspunde la nici o provocare sau instigare venita de la orice persoana.
  – Nu se vor spune cuvinte necivilizate sau injuraturi
  – Nu se vor face nici un fel de instigari.
  – Se va discuta civilizat, daca este cazul;
  – Se va pastra linistea publica.

  – Daca esti intrebat de cineva ce faci, unde te duci raspunzi: “Merg la baschet” sau “La o miscare”, “Sunt la sport ecologic”

  Trebuie sa lasati curatenie in urma voastra, nu trebuie sa se vada ca am trecut pe acolo!

  Important: nimeni nu va trebui sa mai fie la locul flashmob-ului dupa ora 18.15. Cand expira timpul, va dispersati in toate directiile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

  Fie ca veniti sau nu, forwardati aceasta invitatie prietenilor si cunostintelor pe care credeti ca i-ar interesa.

  Alatura-te noua la sport ecologic!

  De ce ai face asta?

  – Iesi din cotidian si monotonie

  – Practici sportul ecologic, cea mai noua inventie 🙂

  – Ai umor si vrei sa vezi fata spectatorilor din jur (care o sa ramana muti de uimire)

  – Dai oamenilor o lectie privind unde este de fapt LOCUL gunoiului: la cos, nu pe strada!

  – Ai ocazia sa te implici si sa schimbi ceva in societate: „Schimbarea incepe cu tine”

  – Te dai mare la prieteni ca ai participat la un flash-mob, o actiune inedita

  BONUS: poti sa ajungi si vedeta pe Youtube!

  Invitatia poti sa o transmiti mai departe prin e-mail, messenger*, posturi pe Facebook/Hi5, etc., bloguri si Twitter!

  Implica-te: Schimbarea incepe cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *