Detoxifiere metode


detoxifiere metode

Am stat de vorbă cu Raluca Zenga care apelează la câteva metode uşor de aplicat acasă. Acestea includ terapii corporale, sucuri dar şi o supă sănătoasă şi gustoasă.

detoxifiere metode

Iată în ce constă programul său complet de detoxifiere! În general apelez la trei metode de detoxifiere pentru detoxifiere metode depura organismul de povara toxinelor acumulate în cursul unui sezon cu excese alimentare, atmosferă poluată şi obiceiuri sedentare.

În apa de baie mai adaug câteva picături de uleiuri esenţiale detoxifiere metode, precum lavanda şi chiar oţet de mere pentru o piele catifelată.

detoxifiere metode

Detoxifiere metode imersiunea completă în apa aburindă îmi place detoxifiere metode îmi hidratez corpul cu ulei de cocos sau un amestec de unt de cacao cu unt de shea: acesta este momentul ideal, deoarece porii sunt deschişi, gata să absoarbă nutrienţii puri.

Hidratarea după o baie fierbinte este foarte importantă, de aceea îmi pregătesc din timp un ceai de ghimbir, în care pun turmeric şi miere. Recomandări Detoxifierea, bună sau rea?

Metode de detoxifiere a organismului

O a doua metodă de detox constă în sucurile verzi pe care mi le prepar în blender, pe bază de apa sau de lapte de cocos sau lapte de migdale niciodata lapte de soia! Aceste sucuri verzi absorb toxinele si metalele grele acumulate in organele noastre, si ne ajuta totodata sa pierdem din greutate. Cele mai preţioase ingrediente cu proprietăţi detoxifiante pe care le folosesc sunt ţelina verde, pătrunjelul, ciupercile shiitake, spanacul, ghimbirul şi usturoiul, condimente precum cuminul şi miso din bucătăria japoneză.

Bunăstarea fizică și mentală necesită o atenție și o curățare bună de primăvară la fel de mult ca și locuințele. Ți-am pregătit câteva sfaturi utile pentru a intra în noul sezon mult mai curat și sănătos.

Supa mea detox conţine multe legume şi verdeţuri bogate în potasiu, precum fasolea verde, spanacul, ciupercile, broccoli, sfecla sau cartofii dulci. De multe ori fierb legumele alături de oase de vită, pentru preţioasele minerale din gelatina şi proprietăţile vindecătoare din măduvă.

detoxifiere metode

O astfel de supă, bogată în nutrienţi, savurată fierbinte, este detoxifierea supremă. Foto: Sebastian Enache.