Detoxifiere intestine


Ce inseamna detoxifiere?

Detoxifierea reprezinta procesul prin care sunt eliminate diferitele toxine din organism. Acestea pot fi cauza unor probleme grave de sanatate si pot duce la instalarea celor mai diverse afectiuni.

detoxifiere intestine

Principalele organe detoxifiere intestine realizeaza detoxifierea organismului sunt colonul, ficatul, rinichii, plamanii, pielea si sistemul limfatic. Colonul reprezinta insa primul organ care trebuie ingrijit, altfel poate deveni sursa care contribuie cel mai mult la poluarea organismului si supraincarcarea acestuia cu toxine.

Compara preturile

Chiar daca pare incredibil la prima vedere constipatia este sursa nr. De unde vin toxinele?

  1. PlantExtrakt Polygemma 15 - intestin detoxifiere 50ml PLANTEXTRAKT (Suplimente nutritive) - Preturi
  2. Polygemma 15 Intestin detoxifiere - Pret 26,04 Lei
  3. Produsele pentru curatarea colonului variaza, dar ingredientele de baza includ fibre psyllium, seminte de in etc.

Civilizatia a patruns si la sat si a adus cu detoxifiere intestine si proastele obiceiuri alimentare. Ca si cum nu ar fi suficient, majoritatea alimentelor contin reziduuri de pesticide, ierbicide, nitrati si alte substante cancerigene.

Din cosmetice creme, deodorante, sampoane mai acumuleaza alte kilograme de substante toxice. Apa, aerul, solul sunt poluate cu solventi, cu gaze de esapament, dioxine, metale grele, substante volatile etc. In aceste conditii, detoxifierea colonului devine o necesitate si cel mai important pas pentru detoxifiere intestine intregului organism.

In pliurile colonului, diverticule sau direct pe peretii acestuia se pot acumula resturi putrefactive chiar si de ani de zile.

Generalitati

Aceste resturi pot irita peretii intestinelor, care produc ca reactie mucus in exces. Acest mucus, care initial se produce ca o reactie de aparare la factorii iritativi, se poate acumula in timp si se transforma intr-o placa mucoida ce afecteaza absorbtia nutrientilor, detoxifiere intestine la constipatie si chiar la autointoxicarea organismului. Autointoxicarea reprezinta un pericol real pentru detoxifiere intestine Pe langa intoxicarea externa, exista si o intoxicare a organismului de natura interna.

Autointoxicarea reprezinta recircularea in organism a toxinelor rezultate in urma proceselor de digestie si neeliminate la timp.

How to Detoxify Your Colon

Astfel, se creeaza un dezechilibru al florei intestinale cu efecte grave asupra imunitatii. Autointoxicarea apare detoxifiere intestine mai frecvent pe fondul digestiei incomplete, perturbarii florei intestinale si, mai ales, din cauza constipatiei cronice! Constipatia si efectele asupra sanatatii Constipatia cronica poate avea efecte devastatoare asupra sanatatii intregului organism. Aproape ca nu exista boala care sa nu aiba ca factor favorizant constipatia.

Metode pentru curatarea intestinelor

Cancerul de colon apare cel mai frecvent in zona sigmoida zona terminala a colonului si in rect, exact acolo unde materiile stagnante, neevacuate la timp, isi manifesta efectul toxic maxim.

Iar daca alimentatia noastra este o alimentatie preponderent dezechilibrata cu multe carnuri, prajeli, grasimi, produse de fast-food s. Cum functioneaza procesul de detoxifiere? Practic, detoxifierea inseamna curatarea sangelui.

Review-uri POLYGEMMA 15 INTESTIN DETOXIFIERE 50ML

Acest lucru se realizeaza prin indepartarea impuritatilor din sangele din ficat, unde toxinele sunt procesate pentru eliminare. De asemenea, organismul elimina toxinele prin rinichi, intestine, plamani, sistemul limfatic si piele. Cu toate acestea, atunci cand aceste sisteme sunt compromise, impuritatile nu sunt filtrate corespunzator si corpul este afectat in mod negativ.

detoxifiere intestine

Un program de detoxifiere poate ajuta procesul natural de curatare a organismului prin: — Repausul organelor prin post — Stimularea ficatului pentru a alunga toxinele din organism — Promovarea eliminarii prin intestine, rinichi si piele detoxifiere intestine Imbunatatirea circulatiei sangelui — Alimentarea corpului cu nutrienti sanatosi. Cum stiti daca aveti nevoie detoxifiere intestine detoxifiere? Bennett sugereaza ca toata lumea ar trebui sa se detoxifice cel putin o data pe an.

Cu toate acestea, Bennett avertizeaza impotriva detoxifierii mamelor care alapteaza, copiilor si pacientilor cu boli degenerative cronice, cancer sau tuberculoza.

detoxifiere intestine

Consultati medicul medical atunci cand aveti intrebari daca detoxifierea este potrivita pentru dumneavoastra. Cartea recomanda detoxifierea pentru simptome precum: Oboseala inexplicabila.