Criminalul cu inima VII (Ultima parte) | Șoaptele mele, cuvintele mele…

7 răƒspunsuri la “Criminalul cu inima VII (Ultima parte)”

Subscrie la acest topic prin Comment-uri RSS sau TrackBack-uri URL

superb

rockgirl spus pe mai 8th, 2008 la 3:13 am

Pe naiba… Ce poate fi superb in asa ceva? E o ipocrizie si o bolnaviciune maxima sa poti scrie asa ceva. Unii se uita prea mult la televizor, dar nu la ce trebuie. Si ce daca se intampla in viata reala? Voi trebuie sa priviti, sa ascultati asa ceva? Mi-e rau fizic numai sa ma gandesc. Unii castiga bani multi din asta, dar poti ajunge ca simplu cititor un criminal deoarece cineva spune ca poti fi si tu un „criminal cu inima”. Nu e stilul meu sa injur si sa vorbesc urat, dar daca as putea, asa face-o. E o mizerie.

nami spus pe mai 8th, 2008 la 8:32 am

ba esti nebun, sa nu mai stai langa mine la sedinte.
cu toate astea e marfa rau ce ai scris, mergea mai bine piesa chainsaw dismemberment de la mortician, da-mi buzz sa ti-o trimit :>

muffin spus pe mai 8th, 2008 la 9:46 am

este macabra dar din multe puncte de vedere adevarata. pt ca astfel de lucruri se intampla in zilele noastre. insa, recunosc, trebuie sa ai o imaginatie foarte bogata sa scrii asa ceva…in sinea mea ma bucur ca e ultima parte.poate scrii ceva mai vesel de acum:)

Irina spus pe mai 8th, 2008 la 9:51 am

@nami – te simţi cu musca pe căciulă? eu ştiu că e incredibil de sadic şi bolnav articolul în sine, rahat, toată povestea e, asta e ideea; să fie cât mai bolnavă şi să sfideze legile fizice ale iubiri, nu înţeleg de ce te ataci aşa tare asupra unui final prea bine conceput.

PS ca să şti, nu m-am mai uitat la TV de 2 luni poate chiar 3, eu nu scriu ce văd la televizor (m-ai cam jignit cu treaba aia dar trec peste)

beniamin spus pe mai 8th, 2008 la 10:42 am

Explicatiile in particular… daca mai vrei…

nami spus pe mai 8th, 2008 la 4:03 pm

😡 foarte frumos.. felicitari 😀 :*

Bogdan spus pe mai 10th, 2008 la 12:57 am
Lasムun răƒspuns!

 Numele tăƒu,te rog!

 Mail-ul(n-o sムaparăƒ)

 URL-ul te rog!

Bloggeri interesanţi

Imi place

  • Facebook By Weblizar Powered By Weblizar