Cauze papiloame


cauze papiloame

Papiloamele apar în aceeași măsură la bărbați și la femei. Atunci când apar, papiloamele sunt asimptomatice dar pot fi cauze papiloame ușor de către haine sau bijuterii.

cauze papiloame

Papiloame cutanate: diagnostic și tratament Diagnosticarea cazurilor de papiloame cutanate se poate face prin simpla observare a acestora de către un specialist. Cauze papiloame care se confruntă cu papiloame cutanate au la îndemână o soluție simplă și sigură: cauterizarea acestora la cabinetul medicului dermatolog.

cauze papiloame

Cauterizarea se realizează cu ajutorul unui radiocauter, prin radiofrecvență. Procedura durează câteva minute și presupune o anestezie locală pentru fiecare papilom cauterizat în parte.

cauze papiloame

Eliminarea papiloamelor prin radiofrecvență are ca avantaje un rezultat estetic bun, printr-o incizie fină, o vindecare rapidă, fără cicatrici și o distrugere celulară minimă.

În urma procedurii de cauterizare, pacientului îi este recomandat să evite, timp de câteva zile, mersul la piscină, bazin sau solar.

cauze papiloame

De asemenea, este indicat să evite contactul cu apa în zonele cauterizate. Cauterizarea papiloamelor cutanate este recomandată cât mai devreme după apariția lor, pentru a împiedica înmulțirea lor. Dacă observi apariția unor excrescențe pe piele, vino la un consult dermatologic la Centrul Dr. Leventerunde sănătatea pielii tale este principala noastră grijă!

cauze papiloame

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa.