Beniamin,  Postări neinteresante

Basme partea 3-a Buna dimineata!

Partea 1 | Partea 2

Printre miile de cuvinte cel mai des ador sa-ti spun un simplu buna dimineata… puiule. Buna dimineata pentru ca nu mai visez si uite acum e zi. Ma simt dusa de val cand vine vorba de noi doi, ma simt aprinsa, ma simt dorita, ma simt… Simt ca-mi este teama si totodata simt ma cufund mai tare in ceea ce insemni tu. Nu stiu ce sa fac, as prefera uneori sa raman asa in dezordinea mea decat sa zic da sau nu, sa pice ceva din cer si sa dispara tot ce exista in viata mea si s-o iau de la zero… Dar sufletul meu acum trage mai mult spre tine si te urasc pentru asta, te urasc ca m-ai facut sa te vreau si m-ai facut sa ma simt eu cu toata fiinta mea.
M-a simt legata de trecutul meu, ti-am repetat asta de multe ori, ai si vazut, ma mir cum de mai esti langa mine. Nu e atat de usor sa trec peste chiar si asa pot spune ca e un capitol din viata mea care se incheie, aici… Acum!
Nu-mi mai spune ce simt si ce nu, chiar daca stii, pentru ca nu ma cunosti, nu stii ceea ce sunt si ce pot… Te pot rani, nu vreau sa-mi bat joc de tine, de ce nu renunti odata!
Nu stiu ce vreau, te vreau langa mine uneori, vreau atat de mult sa te strang in brate si sa fiu langa tine, si ma enervez ca nu am curajul sa-ti spun, probabil ca te-as lasa fara cuvinte la fel de usor pe cat ma lasi tu mereu. Dar chiar mereu ma lasi fara un cuvintel, orice nas isi are nasul vorba ta…
Daca ma gandesc mai bine eu sunt cea care te-a cautat, eu sunt cea care te-a facut sa fi asa cum esti si nu-ti pot spune cat de bine e sa fiu langa tine, sa te aud cum imi spui numele, sa te ascult cum imi vorbesti cum imi povestesti cum ma faci sa plutesc printre cuvintele tale. Am fost obisnuita cu altfel de barbati, am fost obisnuita sa fiu abordata intr-o altfel de maniera. Am fost. Cu tine vad altceva, cu tine vad ca ma duc din ce in ce mai tare in povestile pe care le scrii.
Stii ce mi se pare amuzant si totodata infricosator, ca nu pot sa renunt la tine… Nu pot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *