Anunț helmintiază


Inteligenta Artificiala Este Varză, Momentan

Un vierme ascaridia galli poate ajunge si pana la 12 cm lungime si este localizat in intestinul subtire anunț helmintiază puii de gaina si la gaini in general. Viermele parazit este transparent avand o culoare alba galbuie si in cazul in care puii anunț helmintiază gaina au acel parazit in intestine si nu se urmeaza nici un tratament in cele din urma puii vor muri. S-a dovedit că găinile crescute la curte au mai mulți paraziți decât cele din ferme Puii ce au ascaridioza au intarzieri de crestere, diaree anunț helmintiază au un deficit de vitamine din cauza existentei acelor paraziti.

anunț helmintiază

Puii de gaina sunt cei mai afectati astfel ca in maxim doua saptamani de la contactarea bolii apar primele simptome si anume lipsa poftei de mancare, anemie, diaree si dificultati in mentinerea echilibrului.

Puii de gaina sunt cei mai afectati de aceasta boala si au o rezistenta scazuta in fata viermilor intestinali, mortalitatea fiind foarte ridicata in cazul puilor.

anunț helmintiază

Nu este bine sa dai la puii de gaina medicamente impotriva ascaridiozei daca nu sti sigur ca au aceasta boala. Daca observi ca puii de gaina au un comportament diferit si prezinta simptomele bolii atunci poti chema medicul veterinar care poate administra puilor tratamentul corespunzator bolii.

anunț helmintiază