Best of,  Dor,  Gânduri,  Iubirile mele,  Penal rău,  Postări neinteresante,  Poveşti,  Repost & Edit,  Vulgar

A încercat să mă… ( by Pisica Aristocrată ) ( repost and edit )

Aveam 16 ani, iar prietenul meu vreo 22, îl întâlnisem pe mirc pentru că lucra la o sală de internet și el asta făcea toată ziua, vorbea cu minore virgine la fel ca și mine. Eram o fetiță cu codițe, cu parul mult prea lung, ce învățam într-un liceu de prestigiu din capitală și ascultam muzică rock pentru că eram supărată pe viață fără să știu de ce.
Din prima zi de liceu mă îndrăgostisem de colegul meu de clasă. Îl chema George și era rocker ca și mine, nu-i știam motivele, dar știam că și el are motive… și el avea părul prea lung și se îmbrăca mai mereu în negru iar eu aș fi fost o rușine pentru el prin simplu fapt că nu aveam sânii enormi, părul vopsit și picioarele lungi ca ale Elizei; ea era una din parașutele cu care își doreau baieții smecheri din liceu să iasă. Eu însă eram încă o fetiță prea grațioasă, care plângea absența lui George din viața ei. Așa că mi-am căutat fericirea în alte locuri. Ce știam eu ce e fericirea? Măcar nu plângeam, era un băiat mai mare ca mine care mă atrăgea în violurile lui cu vorbe că te iubesc; ce înseamnă iubirea? Nu știam nici asta deși eu îl iubeam pe George prin simpla definiție ce i-o dădeam eu iubirii în acei ani. Robert m-a luat de mână într-o zi și m-a dus în apartamentul său din Piața Rosseti, avea un frate, nu-mi amintesc dacă mai mic sau mai mare, nu știam nimic despre mama lui dar știam că tatăl său lucra pentru armată, avea unul dintre acele apartamente interbelice ce păstrau mirosul traiului bun cu ajutorul naftalinei.
Robert a aranjat canapeaua și m-a lăsat să-l aștept în sufragerie, s-a dus la baie, și și-a făcut duș, eu eram un ghemotoc de copil ce nu știa ce se va întampla, dar își putea imagina foarte ușor că prietenul ei își dorește mai mult de la ea… O dată întors din duș, avea acel miros de curat murdar ce mă dorea, și ce nu se chinuise prea tare să se îmbrace. Eu eram în majoritatea timpului mai curată ca orice fată prin simplu fapt că feciorimea ma încojura cu petale de tradafiri roz, și am mirolăit la el, mă săruta apăsat, și mâinile i se plimbau pe trupul meu, mă dezbrăca ușor, ușor, pănă am rămas goală… Îmi amintesc cum s-a oprit să se uite mai jos de buricul meu, era fascinat de ceea ce se afla între picioarele mele, prosopul i-a alunecat și am putut să-i vad penisul erect, nu văzusem niciodată așa ceva, dar nu mă fascina, nu era nici mare, nici mic, poate era prea palid, acel roz deschis. M-am ferit, n-am vrut să știu daca e tare sau nu, m-am miorlăit la el, și am scos gheruțele. “Nu sunt pregătită!” I-am văzut disperarea pe față, era mult prea expresiv. Așa scăpăm noi virginele, dar el a insistat să mă facă să iubesc sexul, și-a băgat capul între picioarele mele, și mi-a sărutat acele buze pe care nimeni nu mi le sărutase, și și-a plimbat limba peste trandafirul meu, și am aflat că nu-mi place acest sex, și i-am zis: „Trebuie sa plec…” Am ieșit pe balconul lui cu vedere spre piața Rosetti și am privit lumea ce trecea pe strada, și m-am gândit dacă primisera limbi în aceea dimineață… și am scos o țigară din pachetul său și mi-a aprins-o așa cum consideram eu că trebuie un barbat să aprindă o țigară unei pisici. M-am strecurat pe ușă și am luat tramvaiul 16 spre liceu, fetele m-au întrebat cum a fost întâlnirea… suntem virgine toate nu? Ce contează? N-a reușit să mă fută…

Pisica Aristocrată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *